Antena 3 CNN Actualitate Media Anunțul făcut de Dan Capatos. ”Un Show Păcătos” dispare în culmea gloriei. Ce se întâmplă cu vedetele emisiunii

Anunțul făcut de Dan Capatos. ”Un Show Păcătos” dispare în culmea gloriei. Ce se întâmplă cu vedetele emisiunii

Anunțul făcut de Dan Capatos. ”Un Show Păcătos” dispare în culmea gloriei. Ce se întâmplă cu vedetele emisiunii
16 Dec 2016   •   07:52

După nouă ani de când a început prima ediţie a emisiunii "Un show păcătos", Dan Capatos a făcut un anunţ care i-a întristat teribil pe fanii săi. Ediţia din această noapte, 15 spre 16 decembrie e ultima. Totodată în cadrul acestei ediţii are loc gala "premiilor păcătoase”, notează SpyNews.

Din 2017, vedetele de la "Un show păcătos" vor începe un alt proiect. Dan Capatos a spus că noul late night show va începe din 9 ianuarie 2017, dacă studioul de unde se va emite HD va fi gata. În caz contrar, prima ediţie din noul proiect va fi pe 15 ianuarie 2017.

"(...) Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! (...) «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (…) şi a ieşit întotdeauna învingător. (…) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne plăcăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane. Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi décor... dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (…) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit. (...)", a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

×
Subiecte în articol: Antena 1 Dan Capatos Un Show Pacatos
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close