Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu, mărturiri sfâşietoare despre cel mai trist moment din viaţa ei: ”Eram terminată!”

Dana Grecu, mărturiri sfâşietoare despre cel mai trist moment din viaţa ei: ”Eram terminată!”

Dana Grecu, mărturiri sfâşietoare despre cel mai trist moment din viaţa ei: ”Eram terminată!”
12 Noi 2017   •   13:37

Dana Grecu a povestit o intamplare trista din viata sa. Prezentatoarea Antenei 3 a povestit despre momentul in care bunica ei s-a stins din viata cu o zi inainte de a-si celebra ziua de nastere.

”Am să vă povestesc o întâmplare din viaţa mea. Bunica mea, care a fost pentru mine aproape tot în viaţa asta, s-a prăpădit pe 17 octombrie, iar eu am ziua de naştere pe 18 octombrie. Pe 17 octombrie, mergeam, eram terminată, mă sunase mama de la Câmpulung că bunica nu mai este. Şi eram cu gândul la ea, cum de nu am fost acolo, cum de s-a prăpădit că tocmai ce o văzusem, nu am apucat să-i spun nimic, nu a apucat să-mi spună nimic. Foarte concentrată cu gândurile astea, mă apropiam de o trecere de pietoni. Vă mărturisesc sincer: nu există aşa ceva, dar nu există! Am trecut milimetric prin spatele unei doamne care tocmai traversase trecerea de pietoni. A fost ceva într-o ultimă fracţiune de secundă. Era o dramă! De aia se şi spune că trebuie să fim prezenţi unde suntem. Atunci am simţit cum cineva mă trezeşte. M-am tot gândit la ce s-a întâmplat atunci.” a mărturisit Dana Grecu, la Adevaruri Ascunse.

×
Subiecte în articol: drama moment bunica Dana Grecu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close