Antena 3 CNN Actualitate Media Gala CNA pentru excelenţa în jurnalism dedicată jurnaliştilor de război. Jurnaliştii Antena 3 CNN, premiaţi pentru relatările din Ucraina şi Israel

Gala CNA pentru excelenţa în jurnalism dedicată jurnaliştilor de război. Jurnaliştii Antena 3 CNN, premiaţi pentru relatările din Ucraina şi Israel

Consiliul Național al Audiovizualului a organizat Gala pentru Excelență în Jurnalism, un eveniment dedicat recunoașterii publice a devotamentului și profesionalismului jurnaliștilor români care au participat, în ultimii doi ani, la misiuni în zone de conflict. Colegii noştri au fost premiaţi pentru materialele realizate pe front în Ucraina şi în Israel şi au povestit despre experiențe trăite în calitate de corespondenți de război.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   09:17

Transmisiile live aproape de linia frontului, cu Laurenţiu Rădulescu, Sabrina Preda, Sergiu Cora, Ana Maria Roman şi Costi Pahonţu, au adus Antenei 3 CNN premii de Excelenţă pentru Jurnalism.

"Asistaţi la o premieră în istoria instituţiei numită Consiliul Naţional al Audiovizualului. Este o premieră care ne-a angajat sufleteşte foarte puternic. CNA-ul nu este o instituţie care se vrea poliţist, este o instituţie care se vrea apărătorul ziariştilor, apărătorul profesionaliştilor din jurnalism", a declarat Mircea Toma, membru CNA.

"În mijlocul haosului şi al violenţei, jurnaliştii de război sunt steaguri ale demnităţii umane şi ale libertăţii presei. Sunteţi ochii şi urechile lumii, iar munca voastră este esenţială pentru ca publicul să înţeleagă tragediile şi complexităţile conflictelor din întreaga lume", a precizat Monica Gubernat, preşedinte CNA.

În spatele premiilor obţinute de Antena 3 CNN sunt mii de ore pe teren minat, pe teritorii interzise sau în subteran. Fiecare reportaj a stat sub semnul profesionalismului, dăruirii, curajului şi al unei conexiuni perfecte între jurnalişti cu experienţă pe teren.

"Cred că jurnaliştii au responsabilitatea de a relata şi de a duce foarte corect, mai mult ca niciodată, în faţa publicului tot ce este de adus", a explicat Sergiu Cora, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN.

În total, 51 de jurnalişti au fost premiaţi la Gala pentru Excelenţă în jurnalism organizată de CNA.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close