Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 20 decembrie: Marko Attila a dat bani publici propriului ONG. ANI: Caz de corupţie

Revista presei - 20 decembrie: Marko Attila a dat bani publici propriului ONG. ANI: Caz de corupţie

Revista presei - 20 decembrie: Marko Attila a dat bani publici propriului ONG. ANI: Caz de corupţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Dec 2011   •   11:52
Ring. Secretarul de stat Marko Attila a dat bani publici propriului ONG. Verdict ANI: conflict de interese; caz de corupţie. Ziarul Ring face astăzi o nouă dezvăluire: secretarul de stat Marko Attila a dat bani publici propriului ONG. În ultimele zile, jurnaliştii au prezentat modul în care Departamentul pentru Relaţii Interetnice, subordonat primului-ministru, a acordat finanţări nerambursabile organizaţiilor nonguvernamentale ai căror preşedinţi sunt miniştrii Laszlo Borbely şi Kelemen Hunor.

Puterea: Reţetă nesimţită de căpuşat la Autostrăzi.Din Puterea aflăm cum se fac afacerile la stat. Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - filiala Timişoara face afaceri cu firma de stat la care lucrează. Sistemul de accesare a banilor publici de la Drumuri Timiş a fost pus la cale încă din anul 2000.

Gândul. FMI a aprobat a treia evaluare a acordului şi pune la dispoziţia României încă 480 de milioane de euro. Gandul.info ne spune că FMI ne mai dă încă 480 milioane de euro. A patra tranşă din acordul preventiv ridică fondurile puse la dispoziţia Guvernului pentru cazuri de urgenţă la 1,5 miliarde de euro. Pentru accesarea banilor Romănia a trebui sa ineplinească mi multe condiţii, pe care le gasiţi în articolul de azi.

Jurnalul Naţional. Crăciunul copiilor singuri. "Mamă, nu vreau bani, eu vreau să te văd pe tine!". Jurnaliştii de la Jurnalul Naţional ne prezintă dorinţele de Crăciun ale câtorva copii instituţionalizaţi, din Centrul de Asistenţă So­cială şi Protecţia Copilului, Pinocchio 3, Bucureşti. O cunoaştem, aşadar, pe Ioana, o fetiţă de 12 ani care îşi doreşte să fie adoptată de Crăciun de singura persoană cea care i-a arătat afecţiune, "mama Denisa".

Ghimpele. Basetupeul si cozile mizeriei. Din Ghimpele aflăm că, preşedintele celor care l-au ales, de voie sau de nevoie, a exemplificat din nou proverbul învăţat cu mare sârg pe vapor, între studiul complet al efectelor stropilor de whisky asupra cuburilor de gheaţă şi bişniţa cu blugi plus alte cele. ”Câinii latră, ursul merge” se traduce acum prin decretarea stării de prosperitate a unei ţări care îşi strigă durerea, mizeria, limita traiului de zi cu zi.

România Liberă. Cea mai proastă veste pentru Capitală: 50.000 de oameni vor fi muşcaţi de câinii vagabonzi. Din România Liberă aflăm că aproximativ 50.000 de persoane vor fi agresate de câinii fără stăpân în Bucureşti în următorii cinci ani, conform unei estimări realizate de Prefectura Capitalei. Tot Prefectura a propus ca municipalitatea să suporte costurile legate de injecţiile pe care le fac cei muşcaţi de maidanezi.

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close