Antena 3 CNN Actualitate Mijloacele de transport din Bucureşti, în continuare murdare | Suma fabuloasă plătită de STB unor firme private de curăţenie

Mijloacele de transport din Bucureşti, în continuare murdare | Suma fabuloasă plătită de STB unor firme private de curăţenie

La trei luni de când STB a cedat serviciile de curăţenie unor firme private, autobuzele şi tramvaiele din Bucureşti sunt în continuare murdare. Chiar şi angajaţii STB spun că lucrurile sunt la fel ca până acum, iar călătorii spun despre curăţenie că... lasă de dorit.

Mijloacele de transport din Bucureşti, în continuare murdare | Suma fabuloasă plătită de STB unor firme private de curăţenie
Sursa foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook
de Alina Tănase    |    18 Sep 2022   •   08:40

Societatea de Transport Bucureşti a plătit 11 milioane de lei celor patru firme private care fac acum curăţenie în mijloacele de transport din Capitală.

Serviciul a fost cedat încă de la 1 iulie, iar la aproape trei luni de când firmele private au preluat administrarea, autobuzele, tramvaiele şi troilebuzele sunt în continuare murdare.

Angajaţii STB spun însă că firmele private nu au adus nicio îmbunătăţire, faţă de reprezentanţii STB, care se ocupau de igienizarea vehiculelor.

"Tot ca înainte se face. Nu e nicio diferenţă!", spun şofer al STB.

Într-un punct de vedere transmis Antena 3, conducerea STB spune însă că vehiculele sunt ingienizate zilnic. 

Mijloacele de transport ale STB S.A. beneficiază de un program complex de salubrizare, igienizare zilnică la retragerea vehiculelor, în autobază sau depou. 

Mai mult, conducerea companiei susţine că firmele se ocupă inclusiv de îndepărtarea graffiti-urilor, însă autobuzele şi tramvaiele din Capitală sunt pline de mâzgăleli şi înscripţii cu graffiti. Cu toate acestea, Societatea de Trannsport Bucureşti ia în calcul să cedeze serviciul de curăţenie pentru următorii patru ani, se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: STB firme curatenie București
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close