Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a mers din nou la ANAF. Ce suma a avut de plătit

Mircea Badea a mers din nou la ANAF. Ce suma a avut de plătit

 Mircea Badea a mers din nou la ANAF. Ce suma a avut de plătit
18 Mai 2016   •   17:44

Mircea Badea a mers astăzi din nou la ANAF ca să lămurească problema restanței cu care apărea în lista făcută publică de instituție. Așa cum a precizat încă de ieri, realizatorul ''În gura presei" nu era dator la Fisc. Însă statul trebuia să-i returneze lui Mircea Badea 2600 lei.

''Am fost la ANAF. Au revizuit calculul. E asa: am de platit 996 de lei si de recuperat 3600 de lei. Se compenseaza cele doua sume si mai AM DE LUAT de la statul roman 2600 de lei. Se va opera cat de repede se poate misca sistemul informatic al statului(cam doua saptamani!!!) si cuvenita rectificare in “Lista rusinii”, a scris Mircea Badea pe blogul său.

sursa: mircea-badea.ro

Mircea Badea a afirmat marți că prezența lui pe lista publicată de ANAF are legătură cu procesul colectiv din 2011, referitor la penalitățile pe TVA.

Badea a spus că a mers cu actele la sediul ANAF din Sectorul 3, pentru a lămuri situația, însă sistemul era blocat.

”Am văzut pe lista ANAF că aș avea de dat 340 de milioane de lei ca penalități la un TVA din 2011. În 2011 a început procesul cu TVA-ul pe care îl voia ANAF-ul de la noi, noi mulți: jurnaliști, actori, cântăreți, de la Bendeac, la Ciutacu și Nicu Alifantis.

Noi am făcut un proces colectiv pe care l-am câștigat irevocabil în care spune că nu avem de plătit TVA. Mie îmi inventaseră atunci 100 de mii de dolari. Acum, eu sunt absolut convins că ei vor să plătesc penalități la suma pe care nu o mai am de dat. Pentru că sunt penalități la TVA din 2011”, a spus Mircea Badea.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea ANAF
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close