Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, reacție genială la BREXIT: ”Noi nu numai că-i certăm, noi le dăm și lecții!”

Mircea Badea, reacție genială la BREXIT: ”Noi nu numai că-i certăm, noi le dăm și lecții!”

Mircea Badea, reacție genială la BREXIT: ”Noi nu numai că-i certăm, noi le dăm și lecții!”
28 Iun 2016   •   00:41

Mircea Badea a comentat, la ediția de luni seară a emisiunii În gura presei, reacția presei de propagandă din România la BREXIT, care a sărit să-i certe pe britanici pentru votul pe care l-au dat.

”Cred că ați văzut și dvs. că de când s-a întâmplat asta cu BREXIT, în România s-a dezlănțuit lanțul propagandistic isteroid cu aceleași clișee cretinoide”, a spus Mircea Badea.

”E un val de jigniri la adresa britanicilor. Tinerii întotdeauna sunt aia informați și educați. Bătrânii sunt aia needucați și proști și de gândești...bă, bătrânii aia n-or fi fost, bă, la un moment dat și ei tineri?! Adică, cum au ajuns de la tânăr frumos și liber, educat și informat, la un bătrân analfabet și neinformat. Și cum dacă te-ai născut acum două zile ești informat, când tu dai likeuri la pisici pe Facebook și te duci să freci târtița pe scaun la centrul vechi, oricare ar fi el”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea a subliniat absurdul situație în care ne aflăm cerându-le socoteală britanicilor pentru că nu au mai vrut să ”scrie după dictarea dată de nemți”.

”Să-i cerți acum pe britanici că au votat într-un fel, domnule, e treaba lor. Dar noi nu numai că-i certăm, le dăm și lecții!”, a subliniat Badea.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close