Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Florin Piersic a fost operat din nou! Medicii din Cluj, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului

Florin Piersic a fost operat din nou! Medicii din Cluj, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului

Medicii de la Institutul Inimii Cluj-Napoca au transmis ultimele noutăți cu privire la starea de sănătate a actorului Florin Piersic.

Florin Piersic a fost operat din nou! Medicii din Cluj, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului
Sursa foto: Facebook/ Florin Piersic
de Mia Lungu    |    07 Mai 2024   •   16:55

Managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crișan, a transmis o serie de detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului actor Florin Piersic.

"În dimineața zilei de 5 mai 2024, domnul Florin Piersic a fost supus unei intervenții de extragere a sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac în cadrul instituției noastre. Intervenția a fost impusă de infecția care s-a extins la nivelul dispozitivului implantat, situație în care protocoalele medicale recomandă înlăturarea acestuia.

Operația a fost efectuată cu succes de către o echipă complexă, coordonată de Conf. Dr. Horia Roșianu și Dr. Adrian Ștef, manoperele de specialitate fiind desfășurate în parametri optimi, fără complicații.

Starea domnului Florin Piersic este stabilă, în acest moment nefiind necesară implantarea unui nou stimulator cardiac. Se va continua monitorizarea postintervențională, precum și administrarea tratamentului medicamentos necesar pentru eliminarea oricăror riscuri. 

Urmează ca, în perioada imediat următoare, să se stabilească parcursul medical și pașii de urmat pentru rezolvarea celorlalte afecțiuni preexistente, așa cum va fi recomandat de medicii specialiști și agreat de pacient și familie.", a precizat medicul.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close