Antena 3 CNN Actualitate Durere sfâşietoare. Una dintre tinerele moarte în incendiul din Colectiv a fost recunoscută după cercei

Durere sfâşietoare. Una dintre tinerele moarte în incendiul din Colectiv a fost recunoscută după cercei

Durere sfâşietoare. Una dintre tinerele moarte în incendiul din Colectiv a fost recunoscută după cercei
de S.T.    |    03 Noi 2015   •   10:30

Timpul parcă s-a oprit în loc pentru familia lui Gabriel Matei, bărbatul de 42 de ani care şi-a pierdut viaţa în club, alături de iubita lui.

Părinţii şi celelalte rude sunt în stare de şoc. La fel a fost şi în cazul Monicăi Tănăsoiu, al cărei trup a fost atât de ars încât rudele au recunoscut-o după cercei.

Monica Tănăsoiu a studiat la Colegiul Mihai Viteazul din Ploieşti. Mai apoi a plecat in Bucureşti, unde a urmat facultatea şi unde a decis să rămână. Era o profesionistă apreciată atât de colegi, cât şi de cei apropiaţi. Lucra în publicitate, un domeniu care i se potrivea ca o mănuşă. Avea carismă şi multă experienţă.

Când au aflat de tragedia din club, prietenii Monicăi au plecat într-un suflet să o caute, însă nu au reuşit să o găsească la niciun spital. Acasă, la Ploieşti e linişte. Mama ei a plecat în Capitală să îi ridice trupul de la IML. Doar vecinii, împietriţi de durere, mai ies să aprindă câte o lumânare.

Prietenul Monicăi, cel cu care se afla în acea seară în club se luptă pentru viaţă pe un pat de spital din Capitală, iar starea lui este critică. Familia tinerei încă nu a hotărât dacă o vor aduce acasă, la Ploieşti, sau o vor înmormânta în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close