Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut manelist a fost reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

Un cunoscut manelist a fost reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă

Un cunoscut manelist din Ilfov a fost reţinut pentru înşelăciune. A luat avans 2.000 de euro pentru o nuntă şi apoi nu a mai venit să cânte.

Un cunoscut manelist a fost reţinut pentru înşelăciune, după ce a dat ţeapă la o nuntă
Sursa foto: Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   17:27

Manelistul Constantin Nicolae Mirel, cunoscut ca Nikolas Prym, a fost reținut luni de polițiști, el fiind acuzat de înșelăciune.

"Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune", transmit poliţiştii.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00, îns

Nikolas Prym i-a dat ţeapa unui nuntaş din Giurgiu. A luat avans 2.000 de euro şi apoi nu a mai venit să cânte

Duminică, 10 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Luni, 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close