Antena 3 CNN Actualitate A nins la munte! Imagini de vis cu stratul de zăpadă așternut în Poiana Brașov

A nins la munte! Imagini de vis cu stratul de zăpadă așternut în Poiana Brașov

Vârful Postăvaru din Poiana Brașov a fost acoperit în această dimineață de primii fulgi de zăpadă. Imaginile cu stratul de zăpadă au ajuns virale pe internet.

A nins la munte! Imagini de vis cu stratul de zăpadă așternut în Poiana Brașov
Sursa foto: Facebook | Meteoplus
de Ioana Mircea    |    09 Noi 2023   •   17:39

Iarna începe să își facă simțită prezența din ce în ce mai mult, la munte. Odată cu temperaturile scăzute din ultima perioadă, au început să apară și primii fulgi de zăpadă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În această dimineață au fost înregistrate -2 grade Celsius în Vârful Postăvaru, din Poiana Brașov, acolo un s-au așternut și câțiva fulgi de zăpadă, cât să transforme peisajul într-unul alb, specific iernii.

Citește și: Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede" 

Imaginile surprinse au ajuns virale pe internet. Acesta este primul semn că sezonul de schi ar putea să se deschidă în curând, dacă vremea va continua în acest fel.

Termenul limită stabilit de primarul Allen Coliban pentru finalizarea lucrărilor de mentenanță pentru pârtii este 15 noiembrie, dată la care acestea trebuie să fie pregătite, elementele de siguranță montate, tunurile mobile amplasate pe poziții, sistemul de înzăpezire funcțional, în totalitate, iar cele şase ratracuri pregătite pentru amenajarea pârtiilor.

×
Subiecte în articol: ninsoare poiana brasov
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close