Antena 3 CNN Actualitate Locale Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede"

Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede"

Primarul Braşovului, Allen Coliban a precizat data la care pârtiile de schi din Poiana Braşov vor fi pregătite pentru noul sezon de schi 2023-2024.

Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede"
Sursa foto: Facebook | Primăria Municipiului Braşov
de Ioana Mircea    |    09 Oct 2023   •   11:24

Lucrările de pregătire a sezonului de schi sunt în plină desfășurare, anunță Primăria Municipiului Braşov, în cadrul unui comunicat de presă.

Termenul limită stabilit de primarul Allen Coliban pentru finalizarea lucrărilor este 15 noiembrie, dată la care pârtiile trebuie să fie pregătite, elementele de siguranță montate, tunurile mobile amplasate pe poziții, sistemul de înzăpezire funcțional, în totalitate, iar cele şase ratracuri pregătite pentru amenajarea pârtiilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Suntem în plin proces de pregătire a sezonului de schi 2023 -2024, operatorul cu care Primăria are contract (Comprest S.A.) are termen ca până la jumătatea lunii noiembrie să finalizeze tot ceea ce înseamnă funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, montarea elementelor de siguranță, realizarea semnalizărilor, ratracurile să fie funcționale.

Citeşte şi: Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

Sperăm ca anul acesta în masivul Postăvarul să vină iarna mai repede decât sezonul trecut, iar brașovenii și turiștii să aibă posibilitatea să schieze mai mult decât în sezonul precedent. Urmează discuțiile cu operatorul de transport pe cablu pentru a aproba tarifele de transport. Obiectivul nostru în această negociere este să avem acele tarife care să permită cât mai multor iubitori ai sporturilor de iarnă, mai ales brașoveni, să se bucure de cel mai bun domeniul schiabil din România”, a precizat primarul Allen Coliban.

×
Subiecte în articol: schi poiana brasov
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close