Antena 3 CNN Actualitate Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

Zeci de pasageri, care ar fi trebuit să zboare, ieri, din Brașov spre Antalya, au ajuns în cele din urmă cu autocarul, la aeroportul din Sibiu. Aeroportul Ghimbav era închis.

Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze
Sursa foto: Facebook/ Sorin Grindeanu
de Ioana Mircea    |    18 Iun 2023   •   20:45

Din cauza unui zbor întârziat, și a faptului că aeroportul Ghimbav Brașov se închide la ora 19.00 din cauza din cauza lipsei de personal care să asigure serviciul de control de trafic aerian, zeci de pasageri care ar fi trebui să zboare ieri de pe aeroportul din Brașov, către Antalya, au sfârșit prin a fi duși cu autocarul la Aeroportul Internațional Sibiu, de unde au decolat spre Turcia.

Avionul companiei aeriene HiSky era programat să decoleze sâmbătă la ora 17:50 din Brașov însă, pe parcursul zilei, aeronava care ar fi trebuit să opereze zborul, a avut o întârziere de o oră și jumătate la decolare din Antalya spre Baia Mare.

În urma întârzierilor, programul s-a decalat, iar aeronava ar fi aterizat la Brașov puțin înainte de ora 19:00. Procesul de pregătire al zborului și de îmbarcare al pasagerilor s-ar fi întins până după ora 19:00, oră la care Aeroportul Ghimbav se închide din cauza lipsei de personal care să asigure serviciul de control de trafic aerian.

Citește și: Primul zbor pe Aeroportul Brașov, primul scandal. ROMATSA interzice zborurile de noapte

Întreaga poveste a fost postată pe pagina de Facebook Boardingpass, unde internauții se întrecut în glume.

"Și la Lidl au programul mai lung ca la halta Brașov!" "Să zică mersi că nu s-a defectat autocarul în drum spre Sibiu", au comentat câteva persoane pe Facebook.

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close