Antena 3 CNN Actualitate Nu mai e cale de întoarcere pentru fiica lui Cristian Boureanu. Decizia de astăzi a magistraților este executorie

Nu mai e cale de întoarcere pentru fiica lui Cristian Boureanu. Decizia de astăzi a magistraților este executorie

Nu mai e cale de întoarcere pentru fiica lui Cristian Boureanu. Decizia de astăzi a magistraților este executorie
Sursa foto: Foto: Cristian Boureanu/Facebook
07 Oct 2016   •   20:43

După scandalul monstru şi acuzaţiile extrem de grave dintre Cristian Bourenau şi fiica lui, instanţa a hotărât. Ioana Boureanu va locui cu mama ei, nu cu tatăl.

Deși decizia magistraților este executorie, Cristian Boureanu are la dispoziție cinci zile să facă apel, potrivit reporterului Observator.

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta a fost filmată când implora după ajutor, din mașina tatălui ei, în prezența polițiștilor și jandarmilor alertați de martori. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

Motivul pentru care Cristian Boureanu și-a bătut fiica în stradă, de față cu toată lumea

”Ioana are tupeu pentru că nu a fost bătută niciodată!”

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close