Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni l-au pupat pe Mitropolitul din Muntenegru, mort de COVID. Avertismentul medicilor, ignorat (Foto, Video)

Mii de oameni l-au pupat pe Mitropolitul din Muntenegru, mort de COVID. Avertismentul medicilor, ignorat (Foto, Video)

Momente de neaşteptat, duminică, la înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru, Amfilohie Radovic, mort de COVID şi care spunea că pelerinajele sunt "vaccinul lui Dumnezeu".

Mii de oameni l-au pupat pe Mitropolitul din Muntenegru, mort de COVID. Avertismentul medicilor, ignorat (Foto, Video)
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    02 Noi 2020   •   12:15

Sicriul cu trupul prelatului a fost deschis în prezenţa a mii de oameni, deşi medicii au interzis acest lucru, iar credincioşii l-au pupat, chiar dacă preotul a murit infectat cu coronavirus, informează stirileprotv.ro.

Înmormântarea a avut loc la Catedrala "Învierea Domnului" din Podgorița, acolo unde miile de oameni veniţi la funeralii nu au respectat nicio regulă în pandemie și au stat înghesuiți pentru a pupa mâna și fruntea mitropolitului.

În plus, foarte mulți dintre credincioşii care au fost la înhumare nu au puratat mască de protecție.

Mitropolitul Amfilohie, cunoscut pentru faptul că sfida regulile COVID-19

Mitropolitul Amfilohie Radovic al Muntenegrului, cel care numea pelerinajele drept "vaccinul lui Dumnezeu", a murit bolnav de COVID-19, a anunţat, vineri, mitropolia sârbă.

În vârstă de 82 de ani, mitropolitul a fost diagnosticat cu COVID la începutul lunii octombrie şi internat tot atunci la un spital din Podgoriţa.

El nu a purtat mască în timpul pandemiei și a ignorat semnalele medicilor. Amfilohie Radovic a fost cunoscut drept un naționalist sârb fervent care a exercitat o influență politică importantă în această țară.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close