Antena 3 CNN Actualitate Oana Pellea, experiență groaznică într-un taxi cu mesaje de îndoctrinare transmise de Ceaușescu: ”Un salt mortal in timp!”

Oana Pellea, experiență groaznică într-un taxi cu mesaje de îndoctrinare transmise de Ceaușescu: ”Un salt mortal in timp!”

Actrița Oana Pellea a avut parte de o experiență groaznică după un spectacol, când a luat un taxi pentru a merge acasă. Șoferul asculta înregistrări cu mesaje de îndoctrinare transmise de Nicolae Ceaușescu.

Oana Pellea, experiență groaznică într-un taxi cu mesaje de îndoctrinare transmise de Ceaușescu: ”Un salt mortal in timp!”
Sursa foto: Facebook/ Oana Pellea
de Andreea Ştefan    |    02 Noi 2022   •   10:51

Șocată de situație, Oana Pellea l-a rugat pe taximetrist să dea măcar volumul mai încet, dar acesta a ignorat-o total.

Actrița s-a filmat preț de câteva minute în mașină, apoi a postat filmulețul pe Facebook.

”O experiență… Halloween-ul meu…

În taxi București 2022, astă seară, 1 noiembrie… mă întorc de la spectacol…

Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp… GROAZNIC!

Nu asculta un post... Avea o înregistrare ÎN BUCLĂ!

Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public… am avut până acum experiențe foarte bune... am prieteni printre taximetriști... unul chiar pe viață… mi-e ca un frate… Cristi

Respect orice meserie… acord respect fiecărei persoane... dar, vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută…

Sigur…sunt oameni și oameni… poți asculta orice dorești într-un spațiu privat… dar ma aflam într-un spațiu destinat transportului public.

L-am rugat politicos să dea mai încet… n-a făcut-o…

Am ajuns cu bine…”, a scris actrița în postarea făcută pe Facebook.

O experiență…Halloween ul meu… In taxi bucuresti 2022 asta seara 1 noiembrie…ma intorc de la spectacol .. Te urci in taxi si faci un salt mortal in timp…GROAZNIC! Update. Nu asculta un post.. avea o inregistrare IN BUCLĂ! Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public…am avut pana acum experiențe foarte bune..am prieteni printre taximetristi..unul chiar pe viata… mi e ca un frate…Cristi❤️ Respect orice meserie … acord respect fiecărei persoane..dar, va recunosc, experienta aceasta nu a fost chiar plăcuta… Sigur…sunt oameni si oameni…poti asculta orice doresti intr un spatiu privat…dar ma aflam intr un spatiu destinat transportului public. L am rugat politicos sa dea mai incet…n a facut o… Am ajuns cu bine…

Publicată de Oana Pellea pe Marţi, 1 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: oana pellea taxi
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close