Antena 3 CNN Actualitate Înalt oficial american, mesaj pentru România, exclusiv la Antena 3 CNN | "Asta este lupta"

Înalt oficial american, mesaj pentru România, exclusiv la Antena 3 CNN | "Asta este lupta"

James C. O’Brien, Asistent pentru Afaceri europene și eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, a vizitat România și a transmis în exclusivitate pentru Antena 3 CNN un mesaj important despre poziția țării noastre în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   23:29

"În activitatea noastră cu Ucraina, ajutăm Ucraina să-și apere integritatea teritorială. Asta este lupta. Și cu cât poate continua lupta cu Rusia, ține Rusia ocupată și a o împinge înapoi, cu atât România va fi mai sigură. 

Activitatea noastră este pentru a ne asigura că lupta nu se extinde și că România își poate apăra poporul și teritoriul, bine, împotriva oricărui risc ca acest război să se apropie.

Dar acum lupta adevărată este în Ucraina. De aceea, cooperarea oferită  Ucrainei de către România a fost foarte importantă nu doar pentru populația Ucrainei, ci și pentru siguranţa României", a declarat James C. O’Brien. 

James C. O’Brien vizitează în perioada 15-19 aprilie țările din regiunea Mării Negre, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA

×
Subiecte în articol: SUA oficiali sua Război Ucraina
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close