Antena 3 CNN Actualitate O nouă parcare pentru autoturisme la Aeroportul Henri Coandă. Va avea peste 20.000 de metri pătrați

O nouă parcare pentru autoturisme la Aeroportul Henri Coandă. Va avea peste 20.000 de metri pătrați

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcție a unei noi parcări la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, anunță Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

O nouă parcare pentru autoturisme la Aeroportul Henri Coandă. Va avea peste 20.000 de metri pătrați
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   23:20

Investiția pentru realizarea unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului vizează lucrări de amploare pe o suprafață de 20.265 mp.

Termenul de execuție este de 6 luni de la data începerii lucrărilor și prevede realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesară pentru montarea dispozitivelor de încărcare electrică a mașinilor.

Aeroportul Otopeni va avea o nouă parcare

Contractul, în valoare de 14.894.588,71 lei (fără TVA), a fost adjudecat de asocierea SSAB AG – BEMEL AG – SSAB INTERNATIONAL ELECTRIC.

Compania Națională Aeroporturi București a inițiat deja demersurile pentru construirea altor parcări, prin care să se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar și pentru modernizarea și consolidarea parcării etajate Sosiri.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close