Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF la sediile Intact Media Group

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF la sediile Intact Media Group

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF la sediile Intact Media Group
17 Feb 2016   •   17:18

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group. Șeful statului a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită", "nepotrivită".

„Această abordare heirupistă din partea ANAF mi se pare nepotrivită, dacă nu chiar discutabilă”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a exprimat, miercuri, o primă opinie în cazul ordinului de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Și premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

Citiți și: Antena 3 condamnă intenția vădită de a suprima cinci institutii media

×
Subiecte în articol: post confiscat ANAF Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close