Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Deta, Petru Roman, audiat la DNA în dosarul "Şpaga pentru PDL"

Primarul din Deta, Petru Roman, audiat la DNA în dosarul "Şpaga pentru PDL"

Primarul din Deta, Petru Roman, audiat la DNA în dosarul "Şpaga pentru PDL"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   12:04

Primarul din Deta, Petru Roman, a fost audiat la DNA în dosarul "Şpaga pentru PDL". Audierile au loc în dosarul în care şefa ITM Timiş, Cornelia Corescu, a fost arestată pentru luare de mită. Potrivit DNA, şefa ITM Timiş cerea ca şpaga să fie virată ca donaţie în contul PDL.

Petru Roman ar fi sunat-o pe Cornelia Corescu pentru a o întreba pe aceasta de ce s-au dus cei de la ITM să facă un control la spitalul din localitate, aflat acum în subordinea sa.

Edilul din Deta a spus că la DNA nu s-a întâmplat nimic deosebit, el fiind audiat ca martor în ancheta Corneliei Corescu.

"Nu s-a întâmplat nimic deosebit, am fost interceptat atunci când am avut o convorbire telefonică cu doamna Corescu. Probabil, telefonul ei a fost urmărit. Nu m-au întrebat despre cazul Cornelia Corescu. Am stat la DNA vreo 20-25 de minute. Sper să nu mă mai cheme", a declarat primarul din Deta, Petru Roma, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Şefa ITM Timiş, Cornelia Corescu, a fost arestată joi, pentru 29 de zile, după ce, în urmă cu o zi, DNA a anunţat că şefa ITM Timiş i-a pretins unui denunţător suma de 10.000 de lei, indicându-i ca banii să fie achitaţi ca donaţie pentru organizaţia judeţeană de partid din care aceştia făceau parte, PDL.

 

×
Subiecte în articol: dosar audiere
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close