Antena 3 CNN Actualitate Aryan, copilul de doi ani din Botoșani găsit într-o pădure, a fost externat din spital | Mama băiețelului: ”Eu sunt uimită de felul în care oamenii au sărit în ajutor”

Aryan, copilul de doi ani din Botoșani găsit într-o pădure, a fost externat din spital | Mama băiețelului: ”Eu sunt uimită de felul în care oamenii au sărit în ajutor”

Aryan, copilul de doi ani din Botoșani, care a fost găsit în pădure după mai bine de 24 de ore de la dispariție, a fost externat din spital în cursul zilei de vineri. La ieșirea din spital, mama micuțului a făcut declarații exclusive.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   12:41

Medicii au decis să-l externeze pe Aryan, băiețelul de doi ani din Botoșani, care a fost găsit în pădure, după ce a dispărut de acasă.

La ieșirea din spital, micuțul era bucuros că merge acasă și a încercat să le povestească jurnaliștilor de la fața locului că așteaptă să-și revadă mătușa și ceilalți membri ai familiei.

Mama acestuia a mărturisit că starea de sănătate a micuțului este foarte bună și abia așteaptă să ajungă acasă. De asemenea, femeia spune, cu lacrimi în ochi, că este fericită că totul s-a terminat cu bine și, mai mult decât atât, a declarat că a rămas profund impresionată de mobilizarea oamenilor de a-l găsi pe Aryan.

”Suntem foarte obosiți, dar suntem bine acum. Nu am cuvinte să spun (n.r. cum a fost întreaga experiență). Aryan se simte foarte bine, este sănătos.

Da, el a povestit aceeași versiune, de lup, de crengi, că s-a ascuns, că a dormit pe crengi și aceeași poveste.

A fost internat doar pentru investigație, nimic altceva, doar să se asigure medicii că totul a fost bine. 

Eu sunt uimită de felul în care oamenii au sărit în ajutor și toate departamentele de la poliție, pompieri ș toți cei care au ajutat... nu am cuvinte”, a declarat mama lui Aryan.

Reamintim că, în cursul zilei de duminică, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora. 

Acesta se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice. 

La operațiunea dramatică de căutări au participat aproape 500 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și voluntari, câini de luptă, precum și elicoptere.

După mai bine de 24 de ore de la dispariție, băiețelul a fost găsit într-o pădure din Botoșani.

Micuțul a fost transportat la Spitalul Județean din Botoșani, unde a stat internat două zile, pentru investigații.

×
Subiecte în articol: Radu Aryan Botoșani
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close