Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat și Mircea Geoană s-ar fi aflat în avionul aterizat pe Aeroportul Otopeni, în care un bărbat a încercat să își ia viața

Raed Arafat și Mircea Geoană s-ar fi aflat în avionul aterizat pe Aeroportul Otopeni, în care un bărbat a încercat să își ia viața

Apar noi informații în cazul bărbatului care s-a tăiat cu o lamă în avion, la aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2024   •   12:04

Surse Antena 3 CNN spun că în aeronavă se aflau mai mulți demnitari de rang înalt, printre care și Mircea Geoană și Raed Arafat.

Pe durata zborului cu ruta Bruxelles - București, pasagerul și-a ascuns lama în gură. Când agenții de frontieră au urcat în avion, bărbatul se rănise deja pe mâini.

Pasagerul a fost preluat de o ambulanță chemată pe pista Aeroportului Otopeni, în timp ce restul oamenilor aflați la bord au fost debarcați pe ușa din spate a aeronavei. 

Din primele informații, se pare că pasagerul, cetățean român, era cunoscut având probleme psihice și ar mai fi avut tentative de suicid în trecut.

Paramedicii SMURD sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor, apoi l-au transportat la Spitalul Floreasca din București.

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close