Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Ion Cristoiu după ce a aflat că Sebastian Ghiță a fost achitat: „Era un dosar construit în stilul DNA”

Reacția lui Ion Cristoiu după ce a aflat că Sebastian Ghiță a fost achitat: „Era un dosar construit în stilul DNA”

Reacția lui Ion Cristoiu după ce a aflat că Sebastian Ghiță a fost achitat: „Era un dosar construit în stilul DNA”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
14 Iun 2018   •   14:15

 

Lovitură cruntă pentru unitatea de elita a DNA. Sebastian Ghiță este achitat în dosarul în care a fost acuzat de corupție alături de foști procurori și foști șefi din poliție.

Sebastian Ghiță a fost achitat pentru infracțiunea de folosire de informații nedestinate publicității și dare de mită, cumpărare de influență, șantaj, spălare de bani, dar și conducerea fără permis. 

„Noi nu putem judeca importanța sentinței decât dacă o reducem la Sebastian Ghiță. Întâmplător cunosc ceva din dosar și regret că nu am scris. Am avut dosarul domnului Tudose. Acolo a fost una dintre cele mai mari ticăloșii din partea DNA. Au vrut să creeze imaginea unei mari conspirații la Ploiești, în care Sebastian Ghiță era mafiotul și toți ceilalți procurori șefi, șefi din poliție și din anumite instituții din Ploiești erau la dispoziția lui. Era un dosar construit în stilul DNA”, a afirmat jurnalistul Ion Cristoiu. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close