Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Traian Băsescu, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea peste afișul cu chipul său: „Dumnezeu cu el! ce a fost și ce a ajuns, săracul”

Reacția lui Traian Băsescu, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea peste afișul cu chipul său: „Dumnezeu cu el! ce a fost și ce a ajuns, săracul”

Reacția lui Traian Băsescu, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea peste afișul cu chipul său: „Dumnezeu cu el! ce a fost și ce a ajuns, săracul”
Sursa foto: Captură foto: Facebook
24 Apr 2019   •   09:02

Ilie Năstase, fostul campion mondial la tenis și totodată cel care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, a stârnit controverse cu gestul său de a arunca cu cafea peste un afiș cu chipul lui Traian Băsescu. 

Reacția lui Traian Băsescu

Întrebat ce părere are despre acest incident, fostul președinte al României a spus că ”Mi-e dificil să comentez și nu vreau să jignesc public, dar vă puteți imagina ce poți gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el! E un gest de... E contradicția asta: ce a fost și ce a ajuns, săracul”. 

Mai mult, oamenii lui Băsescu au spus că îl vor acuza de vandalizare. 

Citiți și Ilie Năstase explică de ce a aruncat cu cafea în afișul cu fostul președinte: „S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș sau Ponta sau Dragnea sau Tăriceanu”

Citiți și Ilie Năstase, gestul făcut pe un afiș cu Traian Băsescu. Reacția fostului campion mondial a ajuns virală (VIDEO)

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase UNPR controverse
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close