x close

Fii alături de noi!

Cum se face și cum arată o exorcizare făcută într-o biserică din România. Imagini șocante. VIDEO

de 10 Mar 2016   •   21:56
 Cum se face și cum arată o exorcizare făcută într-o biserică din România. Imagini șocante. VIDEO 16

O femeie de 56 de ani din comuna vasluiană Ivăneşti este exorcizată zilele acestea în Bacău, la biserica Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Medicii ieşeni i-au spus că nu are nimic din ceea ce ar putea trata ei, iar, din punct de vedere psihic, ea este considerată sănătoasă, scrie adevarul.ro.

Preotul militar Iulian Ichim, care i-a citit rugăciuni o zi întreagă, consideră că este un caz grav în care Necuratul a pus stăpânire pe femeie.

Gemete, glasuri care ies din piept cumva nefiresc, ţipete de disperare. O femeie a fost adusă de copii la Biserica „Sfânta Treime“ din Bacău, la preotul Iulian Ichim, cunoscut pentru experienţa şi harul în tratarea demonizaţilor. Femeia stă lungită pe podea, se contorsionează, plânge şi acuză că se sufocă. Preotul îi cere să facă cruce, dar ea nu poate să-şi coordoneze mişcările.

Mai multe, pe adevarul.ro.

 

poza

Actualitate

Noi teorii despre moartea lui Condrea. Mașina lui putea fi ”dirijată” în copac

Din ce în ce mai multe mărturii exclud varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Un expert în aviație susține că autoturismele pot fi controlate de la distanță, și...

26 Mai 2016  •  17:00

poza

Show

Mesaj de la Andreea Marin: ”Luni voi fi la Poliție! Nu vă lăsați păcăliți! ” Ce a pățit vedeta

Andreea Marin a primit mai multe mesaje de la fani, pe pagina sa oficială de Facebook, în care era avertizată în privința unor tentative de înșelăciune comise în numele ei. „De pe...

26 Mai 2016  •  15:06

sati