x close

Fii alături de noi!

Cum se face și cum arată o exorcizare făcută într-o biserică din România. Imagini șocante. VIDEO

de 10 Mar 2016   •   21:56
 Cum se face și cum arată o exorcizare făcută într-o biserică din România. Imagini șocante. VIDEO 16

O femeie de 56 de ani din comuna vasluiană Ivăneşti este exorcizată zilele acestea în Bacău, la biserica Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Medicii ieşeni i-au spus că nu are nimic din ceea ce ar putea trata ei, iar, din punct de vedere psihic, ea este considerată sănătoasă, scrie adevarul.ro.

Preotul militar Iulian Ichim, care i-a citit rugăciuni o zi întreagă, consideră că este un caz grav în care Necuratul a pus stăpânire pe femeie.

Gemete, glasuri care ies din piept cumva nefiresc, ţipete de disperare. O femeie a fost adusă de copii la Biserica „Sfânta Treime“ din Bacău, la preotul Iulian Ichim, cunoscut pentru experienţa şi harul în tratarea demonizaţilor. Femeia stă lungită pe podea, se contorsionează, plânge şi acuză că se sufocă. Preotul îi cere să facă cruce, dar ea nu poate să-şi coordoneze mişcările.

Mai multe, pe adevarul.ro.

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati