Antena 3 CNN Actualitate Religie Noi dezvăluiri șocante despre părintele Pomohaci: „Știu tineri care au sărit pe geam ca să scape de el”

Noi dezvăluiri șocante despre părintele Pomohaci: „Știu tineri care au sărit pe geam ca să scape de el”

Noi dezvăluiri șocante despre părintele Pomohaci: „Știu tineri care au sărit pe geam ca să scape de el”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Pomohaci
23 Oct 2017   •   23:56

Ancuța Cârcu, fostă șefă PRM Bistrița și care s-a născut în aceeași localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci face noi dezvăluiri incendiare despre cunoscutul părinte.

„Tot ce se discuta despre el este exact asa, cu punct si virgula, fara doar si poate. Ce a facut cand a plecat din Rebrisoara a facut si cat a stat in Rebrisoara. Eu eram mica atunci si stiam ca tot satul vorbea ca e „pe invers”. Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit. Dintre vecinii lui, tot ce era baiat tanar, nu a scapat. O stiu sigur, cu nume cu tot. Stiu ca unii care s-au nimerit cu el in aceeasi incapere, au scapat doar sarind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rusine sa vorbeasca”, a declarat tânăra pentru WOWbiz.ro.

Ancuța Cârcu a lăsat și să se înțeleagă ca Pomohaci are la mână mai mulți oameni importanți din România. „Sa nu il suparati prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”!”.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci scandal
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close