Antena 3 CNN Actualitate Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 159 grame de cocaină. Femeia urma să călătorească spre Tel Aviv

Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 159 grame de cocaină. Femeia urma să călătorească spre Tel Aviv

O româncă a fost prinsă, în urma supracontrolului de securitate efectuat în zona de tranzit a Aeroportului Otopeni din București, cu 159 de grame de cocaină. Femeia urma să călătorească spre Tel Aviv.

Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 159 grame de cocaină. Femeia urma să călătorească spre Tel Aviv
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2023   •   15:34

Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Aeroport Henri Coandă au depistat asupra unei românce care se afla în zona de tranzit a aeroportului, cantitatea de 159 de grame de cocaină.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, românca venea din direcţia Londra, a fost prinsă în zona de tranzit în România și urma să călătorească spre Tel Aviv.

"La data de 15.10.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Henri Coandă Bucureşti, pe timpul supracontrolului efectuat în zona de tranzit a aeroportului au identificat o femeie, cetăţean român, care venea din direcţia Londra şi despre care existau suspiciuni cu privire la faptul că transportă substanțe interzise.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Minor pus să vândă droguri de către o rudă care cultiva canabis într-o seră din Prahova

Extinzând cercetările sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a rezultat că persoana în cauză a procurat, transportat și deținut în vederea comercializării, 12 cașete conținând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină pe care intenționa să o scoată din ţară.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei în cauză, pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close