Antena 3 CNN Actualitate Români, buni europeni. Dragoş Anastasiu a renunţat la cariera de doctor în Germania pentru a porni de la zero o afacere în România

Români, buni europeni. Dragoş Anastasiu a renunţat la cariera de doctor în Germania pentru a porni de la zero o afacere în România

Români, buni europeni. Dragoş Anastasiu a renunţat la cariera de doctor în Germania pentru a porni de la zero o afacere în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   17:45

Există printre noi oameni care fac minuni. Există români care cred în România şi ar face orice ca numele ţării noastre să fie dus pe cele mai înalte culmi. Sunt din ce în ce mai puţini aceşti oameni. Tocmai de aceea Campania "Români buni europeni", iniţiată de Antena 3, îi aduce în prim-plan, acolo unde le este locul.

Oportunităţile oferite de România trebuie valorificate la maximum spune Dragoş Anastasiu, unul dintre oamenii de afaceri recunoscuţi în ţară. Experienţa sa este cât se poate de relevantă - a renunţat la cariera de doctor în Germania pentru a porni de la zero o afacere de succes.  

În anii `90, când zeci de mii de români îşi încercau norocul în Germania, Dragoş Anastasiu a mers în cealaltă direcţie. Din Germania, a venit acasă pentru a face afaceri. 

"Eu când m-am întors în România, după 14 ani în Germania, eram în perioada în care se spunea . Ori, lucrurile astea nu au fost nici atunci aşa, nici acum nu cred că este aşa. Şi eu îi aştept pe români să se întoarcă. Aici văd eu viitorul. În aceste trei milioane de oameni care trebuie să revină", a spus Dragoş Anastasiu.

Compania sa a crescut de la an la an, până a ajuns un lider în domeniu. Anastasiu preferă să vorbească despre el şi afacerile sale într-un autocar, simbolul pasiunii sale de o viaţă - turismul.

Omul de afaceri spune că ţara noastră oferă multe oportunităţi pentru cei care vor să meargă pe drumul lor.

"România este o ţară care ne dă  nenumărate oportunităţi de business. Pentru oamenii cu iniţiativă. Cred că ei aici se pot dezvolta tot mai bine. (...) Pentru cei cu iniţiativă, ţara asta este excepţională. Credeţi-mă, pentru că sunt unul dintre cei care s-a întors, chiar ştiu despre ce vorbesc", susţine Anastasiu.

Afacerile l-au purtat pe Dragoş Anastasiu în mai multe ţări, lucru care i-a perims să aprecieze şi mai mult România.

Experienţa lui Dragos Anastasiu poate fi un reper pentru toţi tinerii care vor să facă afaceri pe cont propriu în România.

×
Subiecte în articol: Romani buni europeni turism
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close