Antena 3 CNN Actualitate Schimbare în transportul public din București. Cea mai nouă modalitate pe care oamenii o au la dispoziție pentru plata călătoriei

Schimbare în transportul public din București. Cea mai nouă modalitate pe care oamenii o au la dispoziție pentru plata călătoriei

Schimbare în transportul public din București. Cei care folosesc serviciile STB au la dispoziție o nouă metodă pentru plata călătoriilor.

Schimbare în transportul public din București. Cea mai nouă modalitate pe care oamenii o au la dispoziție pentru plata călătoriei
Sursa foto: Facebook/ PMB
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2024   •   20:02

Terminalele digitale SelfPay vor putea fi folosite de bucureșteni pentru plata călătoriilor STB de luni, 19 februarie, a anunțat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. 

Sunt disponibile 1.912 stații de plată de acest tip, în București și Ilfov, unde călătoriile pot fi plătite cash sau cu ajutorul cardului bancar.

Terminalele SelfPay sunt disponibile în marile rețele de retail, centre comerciale, piețe, benzinării, magazine de proximitate, sedii ale băncilor partenere,  primării și alte instituții publice. 

De astăzi, cardul de călătorie STB poate fi reîncărcat și la stațiile de plată SelfPay! ▶️ Terminalele digitale...

Publicată de Stelian Bujduveanu pe Luni, 19 februarie 2024

Oficialii STB spun că titlul de călătorie poate fi reîncărcat în doar câteva minute, folosind această modalitate.

Bucureștenii pot plăti călătoriile și prin următoarele metode de plată: direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, YouthTB, platforma online STB, aplicația 24Pay, SMS, automate de vânzare sau puncte de vânzare. 
 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close