Antena 3 CNN Actualitate Secvențial: Tehnocrații nu vor să intre la apă

Secvențial: Tehnocrații nu vor să intre la apă

Secvențial: Tehnocrații nu vor să intre la apă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Iun 2016   •   17:26

România luată de ape. Sunt imagini pe care le vedem de fiecare dată, la fiecare rupere de nori, la fiecare furtună puternică, în fiecare an. Regiuni clasice, cunoscute pentru aceste probleme, care se confruntă mereu cu cantitățile enorme de apă. Oameni care rămân fără agoniseala de o viață, autorități care par neputincioase mereu.

Adrian Ursu a prezentat, în ediția de duminică a emisiunii Secvențial, două realități - una în care Guvernul României nu consideră că are de ce să se deplaseze până la oamenii afectați de inundații și cea a Franței, în care premierul s-a deplasat până la oamenii afectați de inundații istorice.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a ieșit în conferință de presă și a spus că nu are de ce să meargă premierul în aceste zone, pentru că lucrurile au foarte bine organizate de MAI.

În alte țări, unde lucrurile par să funcționeze la un alt nivel, se pare că este nevoia de prezența unui înalt demnitar. Acolo, șeful Executivului nu se sfiește să meargă, să intre în apă, să stea de vorbă cu oamenii, să transmită un mesaj de solidaritate.

Vorbim despre Manuel Valls, premierul Franței, care a vorbit cu oamenii afectați de inundații puternice.

O situație de normalitate între demnitari și cetățeni.

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close