Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției, detalii de ultimă oră despre cazul polițistului ucis din Timiș

Șeful Poliției, detalii de ultimă oră despre cazul polițistului ucis din Timiș

Șeful Poliției, detalii de ultimă oră despre cazul polițistului ucis din Timiș
Sursa foto: foto- captură Antena 3
07 Iun 2019   •   08:54

Șeful Poliției își încalcă promisiunea. Nu a dat nicio explicație despre operațiunea în care un polițist din Timiș a fost împușcat mortal de un infractor periculos, dar totuși a făcut câteva precizări înainte de a intra în sediul Poliției Române. 

Ioan Buda s-a întors aseară târziu de la înmormântarea polițistului, iar în această dimineață a făcut câteva precizări cu privire la ancheta care e în desfășurare la IPJ Timiș. 

„Suntem în prima zi după înmormântarea colegului nostru, e un eveniment dureros pentru noi toți. Să-i dea Dumnezeu putere familiei, copiilor, să treacă peste acest eveniment”. 

„Această misiune are două etape. Prima etapă a fost până la împușcarea colegului nostru și a doua a fost după împușcarea colegului, când a fost reținut acest criminal. Dacă a doua etapă a funcționat și acțiunea s-a făcut ca la carte, după manual, în prima etapă au fost câteva nereguli în organizarea misiunii”. 

Șeful Poliției a spus că urmează să țină o conferință de presă și va da toate detaliile. 

„Colegii mei de la București sunt la Timișoara, controlul e în desfășurare. Voi veni și voi prezenta în detaliu toate aspectele”. 

×
Subiecte în articol: Timis politist impuscat infractor
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close