Antena 3 CNN Actualitate După ce a omorât trei oameni pe șosea, Șerban Huidu, păreri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

După ce a omorât trei oameni pe șosea, Șerban Huidu, păreri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

După ce a omorât trei oameni pe șosea, Șerban Huidu, păreri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma
Sursa foto: foto: Facebook
23 Mai 2016   •   11:07

Șerban Huidu a publicat pe blogul său un text legat de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

"Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier! Din motive cunoscute, nu as vrea sa vorbesc despre accident, ci despre cu totul altceva.

Romania e tara coincidentelor nu? Acolo unde un nepot de securist pune bazele unei firme intr-un spatiu din spitalul unui baiat de general de securitate!

Ca si in cazul Colectiv, patronii sunt in prima linie a vinovatilor, dar adevaratii vinovati sunt niste sisteme ce incercam sa le schimbam, dar sunt exact dupa chipul si asemanarea noastra!

Asa si in cazul asta: o sa se musamalizeze totul, tapul ispasitor a platit, el e de vina! Cumnatii, nepotii, fratii sau cunoscutii generalilor nu au nici o vina pentru ca sistemul e curat ca lacrima!

Vreti sa stiti de ce nu o sa schimbe niciodata nimic? Uitati-va in oglinda! Sistemul e facut exact dupa ce vedeti acolo! Suntem invidiosi pe succesul altuia, nu putem sa dormim de grija celui de langa, avem teluri mici, mari maesti ai micilor si marilor inselatorii, suntem niste lichele care se zbat sa muste gatul altor lichele!

Sistemele, de la politic la medical, sunt facute dupa chipul si asemanarea noastra. O Romania profund bolnava. Asta suntem nu o mai dati in coincidente'', a scris Șerban Huidu.

Deşi bunul simţ ar fi trebuit să-l facă pe Şerban Huidu să nu mai apară râzând şi ironizând la televizor și nici să își dea cu părerea despre accidente rutiere ori problemele sistemului din România, acesta se comportă ca şi cum nu ar mai avea nicio problemă de conştiinţă după ce a omorât 3 oameni nevinovaţi în 2011.

Instanţa a stabilit că întreaga vină îi aparţinea, pentru că a fost neatent şi s-a întors către copiii săi aflaţi pe bancheta din spate. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, colegi la o firmă din Braşov.

Magistraţii i-au dat lui Huidu o sentinţă blândă, doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi l-au obligat să plătească 190.000 de euro despăgubiri  pentru familiile celor trei victime.

Contactată de Antena 3, soţia uneia dintre victime spune că nu a depăşit nici acum tragedia care s-a petrecut acum 5 ani şi nu vrea să comenteze lipsa de decenţă a realizatorului TV.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close