Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Traian Băsescu a vândut o navă de mare tonaj pe UN DOLAR. Vezi factura doveditoare

Sinteza zilei: Traian Băsescu a vândut o navă de mare tonaj pe UN DOLAR. Vezi factura doveditoare

Sinteza zilei: Traian Băsescu a vândut o navă de mare tonaj pe UN DOLAR. Vezi factura doveditoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Sep 2015   •   22:41

Traian Băsescu a vândut o navă de mare tonaj a României, Nava Bârlad, pe un dolar, imediat ce a ajuns în fruntea Ministerului de Transport, a arătat Mihai Gâdea, care a prezentat, la "Sinteza Zilei", factura doveditoare.



Mihai Gâdea a prezentat, la "Sinteza Zilei", mai multe documente bombă care fac lumină în trecutul fostului preşedinte Traian Băsescu. Primul document prezentat îi era adresat şefului Securităţii Statului, generalul colonel Iulian Vlad, şi se referă la dirijarea reţelei informative din Portul Constanţa. În acest document, numele lui Traian Băsescu apare menţionat de mai multe ori, în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor de specifice de propagandă"

Documentele vin în contextul declaraţiilor halucinante făcute de Silvian Ionescu, fost ofiţer spion al Direcţiei de Informaţii Externe, (DIE), care l-a avut în subordine pe Traian Băsescu în anii în care fostul preşedinte era şeful Navrom la Anvers.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close