Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit în Bistrița-Năsăud. O femeie a decedat, iar alte patru persoane, printre care un bebeluș, au fost rănite

Accident cumplit în Bistrița-Năsăud. O femeie a decedat, iar alte patru persoane, printre care un bebeluș, au fost rănite

Accident cumplit în Bistrița-Năsăud. O femeie a decedat, iar alte patru persoane, printre care un bebeluș, au fost rănite
18 Iul 2018   •   22:39

 O femeie în vârstă de 42 ani, pasageră într-o maşină condusă de o tânără de 26 ani, a decedat miercuri seara într-un accident rutier produs pe un drum comunal din localitatea bistriţeană Dumbrava, în maşină aflându-se şi un bebeluş în vârstă de 10 luni. 

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în maşină se aflau patru femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 ani, şi un copil de 10 luni. 

Singura persoană care a avut nevoie de descarcerare şi a fost preluată inconştientă, în stop cardio-respirator, a fost femeia de 42 ani, pasageră în dreapta. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat pentru AGERPRES că femeia aflată în stare gravă a murit la unitatea de primire urgenţe. 

La spital au ajuns şi celelalte două pasagere, rănite uşor şi bebeluşul de 10 luni, singura care a refuzat transportul la spital fiind şoferiţa. 

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, spune că, din primele date, conducătoarea auto în vârstă de 26 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului a lovit un parapet şi apoi un cap de podeţ. 

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Bistriţa victime
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close