x close

Fii alături de noi!

Ce a făcut Mircea Badea în timp ce era operat la genunchi

de 13 Mar 2016   •   23:55

Mircea Badea a spus, duminică, la Antena 3, că operația sa la genunchi a fost un succes, a urmărit-o în timp real, iar de luni își va începe emisiunile.

”Aveam niște probleme la genunchi de destul de multă vreme și am decis că e momentul să le rezolv, ca să nu se agraveze mai mult. M-am operat la genunchi, de menisc, de ligamente încrucișate, tot tacâmul”, a spus Mircea Badea, duminică, într-o intervenție prin Skype, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Pe această cale, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3, a ținut să le mulțumească medicului chirurg Doru Filipescu și doctoriței Rely Manolescu, medic anestezist.

”Urmează nouă luni de recuperare, ca să redevin aproape cum eram din punct de vedere fizic”, a spus Mircea Badea, care a explicat că va începe să meargă cu cârje.

”Dar operația este un succes”, a precizat Mircea Badea, care a spus că a urmărit operația în timp real.

El a fost operat vineri, este externat, iar de luni își va relua emisiunile.

Citiți și Mircea Badea s-a operat: “Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o”

 

poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati