x close

Fii alături de noi!

Ce a făcut Mircea Badea în timp ce era operat la genunchi

de 13 Mar 2016   •   23:55

Mircea Badea a spus, duminică, la Antena 3, că operația sa la genunchi a fost un succes, a urmărit-o în timp real, iar de luni își va începe emisiunile.

”Aveam niște probleme la genunchi de destul de multă vreme și am decis că e momentul să le rezolv, ca să nu se agraveze mai mult. M-am operat la genunchi, de menisc, de ligamente încrucișate, tot tacâmul”, a spus Mircea Badea, duminică, într-o intervenție prin Skype, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Pe această cale, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3, a ținut să le mulțumească medicului chirurg Doru Filipescu și doctoriței Rely Manolescu, medic anestezist.

”Urmează nouă luni de recuperare, ca să redevin aproape cum eram din punct de vedere fizic”, a spus Mircea Badea, care a explicat că va începe să meargă cu cârje.

”Dar operația este un succes”, a precizat Mircea Badea, care a spus că a urmărit operația în timp real.

El a fost operat vineri, este externat, iar de luni își va relua emisiunile.

Citiți și Mircea Badea s-a operat: “Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o”

 

poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati