Antena 3 CNN Actualitate Social Ce vrea să construiască Firea în București. ”Vom începe demersurile în cel mai scurt timp”

Ce vrea să construiască Firea în București. ”Vom începe demersurile în cel mai scurt timp”

Ce vrea să construiască Firea în București. ”Vom începe demersurile în cel mai scurt timp”
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    26 Iun 2016   •   08:16

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că realizarea unei săli polivalente la cele mai înalte standarde, în Bucureşti, este o prioritate pentru ea şi va începe în cel mai scurt timp demersurile pentru un astfel de proiect. 

"O sală polivalentă la cele mai înalte standarde, care să fie destinată şi să găzduiască cele mai diverse evenimente sportive, culturale sau educative, este necesară în Bucureşti şi este o prioritate pentru mine. Vom începe demersurile în cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect", a scris Gabriela Firea, sâmbătă seara, pe Facebook. 

Mesajul face referire şi la pagina de Facebook a Nadiei Comăneci, care a postat o fotografie în care apare alături de Ilie Năstase, la Sala Sporturilor Laszlo Papp din Budapesta. 

"O astfel de sală dorim şi noi la Bucureşti şi sper să o avem cât de curând", a scris fosta gimnastă pe pagina de socializare.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close