Antena 3 CNN Actualitate Social Compania Aeroporturi București, mutare surpriză. Achiziția uriașă pe care vrea să o facă

Compania Aeroporturi București, mutare surpriză. Achiziția uriașă pe care vrea să o facă

Compania Aeroporturi București, mutare surpriză. Achiziția uriașă pe care vrea să o facă
18 Feb 2018   •   16:08

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, vrea să achiziţioneze două autospeciale PSI de intervenţie rapidă şi asistenţă la aeronavă, precum şi servicii de întreţinere şi reparaţii pentru sistemele de detectare a explozibililor din dotarea companiei, prin două licitaţii separate, cu o valoare totală de 3,2 milioane euro, fără TVA.

Licitaţia cu cea mai mare valoare a contractului, de circa 2,18 milioane euro (fără TVA), vizează contractarea serviciilor de întreţinere şi reparaţii pentru sistemele de detectare a explozibililor tip Examiner SX din dotarea companiei, pentru care doreşte şi asigurarea pieselor de schimb necesare, astfel încât acestea să funcţioneze permanent.

Potrivit news.ro, Aeroporturi Bucureşti va suporta costurile aferente contractelor din surse proprii.

CNAB a înregistrat anul trecut un număr record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decât în 2016, depăşind media europeană. Compania a înregistrat anul trecut venituri totale de 1,08 miliarde lei, cu 8,3% mai mult faţă de 2016, şi un profit brut de 389,7 milioane lei, cu 45% mai mult faţă de anul precedent, anunță News.ro.

×
Subiecte în articol: companie achizitie Capitală licitatie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close