x close

Fii alături de noi!

Cele mai recente informații despre starea copiilor internați la Marie Curie

de 20 Feb 2016   •   23:48
Un număr de șapte copii cu sindrom hemolitic uremic sunt internați în prezent la spitalul Marie Curie din Capitală, a spus, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Denis Stănescu.
 
”Un copil dintre cei șapte este la Terapie intensivă, în stare gravă, dar stabilă. Face dializă. Este stabil, far grav, și pentru asta rămâne la terapie intensivă”, a explicat medicul pediatru Denis Stănescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.
 
Ceilalți șase copii sunt pe secție, a mai spus medicul, și trei dintre ei încă mai fac dializă, iar ceilalți trei sunt într-o stare mai bună.
 
Purtătorul de cuvânt al unității medicale a precizat că, în prezent, medicii pediatri se confruntă cu peste de 300 consultații zilnic, în 24 de ore. 
 
Potrivit medicului, un semnal care trebuie să îi trimită pe părinți cu copilul la doctor este prezența sângelui în urină sau la scaun.
 
poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati