x close

Fii alături de noi!

Cele mai recente informații despre starea copiilor internați la Marie Curie

de 20 Feb 2016   •   23:48
Un număr de șapte copii cu sindrom hemolitic uremic sunt internați în prezent la spitalul Marie Curie din Capitală, a spus, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Denis Stănescu.
 
”Un copil dintre cei șapte este la Terapie intensivă, în stare gravă, dar stabilă. Face dializă. Este stabil, far grav, și pentru asta rămâne la terapie intensivă”, a explicat medicul pediatru Denis Stănescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.
 
Ceilalți șase copii sunt pe secție, a mai spus medicul, și trei dintre ei încă mai fac dializă, iar ceilalți trei sunt într-o stare mai bună.
 
Purtătorul de cuvânt al unității medicale a precizat că, în prezent, medicii pediatri se confruntă cu peste de 300 consultații zilnic, în 24 de ore. 
 
Potrivit medicului, un semnal care trebuie să îi trimită pe părinți cu copilul la doctor este prezența sângelui în urină sau la scaun.
 
poza

Actualitate

Accident grav cu trei mașini, în Argeș

Mai multe persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs în zona unei treceri de pietoni din comuna argeşeană Mărăcineni, anunță Agerpres. Potrivit primelor informaţii comunicate...

24 Mai 2016  •  18:26

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati