Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul lui Călin Donca, primele declarații după arestarea afaceristului: "Oamenii de afaceri au acest handicap..."

Avocatul lui Călin Donca, primele declarații după arestarea afaceristului: "Oamenii de afaceri au acest handicap..."

Bogdan Cimbru, avocatul afaceristului Călin Donca a făcut declarații la Antena 3 CNN după ce omul de afaceri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la cererea DNA Brașov.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   14:01

"Oamenii de afaceri au acest handicap al prezentării unui stil de viaţă care este foarte greu de atins de persoanele care au un nivel mediu sau mai mic de salarizare în România. Din păcate, domnul Donca a deranjat. Domnul Donca nu poartă războaie cu nimeni. Doreşte să-şi clarifice situaţia.

Mai dorește să clarifice faptul că nu există nicio plângere penală din partea niciunui investitor în acest dosar penal investigat de DIICOT. Din punctul lui de vedere asta se urmărește, declanșarea unei avalanșe de plângeri penale, apariția unei neîncrederi generate peste noapte care să conducă la o insolvență a societății. 

Nu a încălcat nicio lege. A deschide o firmă, în 2023, în străinătate nu constituie o infracțiune. A nu plăti statului român taxele aferente profitului poate constitui o infracțiune. 

Citeşte şi: Afaceristul Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 

Domnul Donca este acuzat că a evazionat statul român şi că ar fi transferat în străinătate o sumă de bani şi este acuzat de manipulare a pieţii.

Fiind o persoană cu carismă a prestat servicii de marketing şi popularizare şi a indus în eroare piaţa şi presupușii investitori", a declarat Bogdan Cimbru, avocat

×
Subiecte în articol: Călin Donca avocat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close