Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire de ultimă oră! Ce au descoperit polițiștii despre românul dispărut la Istanbul cu trei săptămâni în urmă

Dezvăluire de ultimă oră! Ce au descoperit polițiștii despre românul dispărut la Istanbul cu trei săptămâni în urmă

Dezvăluire de ultimă oră! Ce au descoperit polițiștii despre românul dispărut la Istanbul cu trei săptămâni în urmă
19 Sep 2018   •   17:45

Dispariția ploieșteanului Salvatore Popescu, în vârstă de 30 de ani, despre care nu se mai știe nimic de pe 30 august când vizita împreună cu familia palatul Topkapi din Istanbul, continuă să le ridice multe semne de întrebări oamenilor legii. Bărbatul se afla în Turcia în concediu cu soția, cu fata și cu soacra.

De atunci, nimeni n-a primit vreun semn de la el, iar autoritățile turce n-au dat de el. Salvatore Popescu este de negăsit, dar oamenii legii au prins un fir. Din conturile lui Salvatore Popescu au început să „dispară”, din data de 5 septembrie, diferite sume de bani, nu foarte mari, a anunțat ziarulincomod.ro.

Extragerile au fost făcute de la ATM-uri de pe teritoriul Turciei. Acum se așteaptă ca imaginile video surprinse de camerele de luat vederi de la respectivele bancomate să fie analizate, ca să se vadă dacă Salvatore sau altcineva au umblat la cont.

 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close