Antena 3 CNN Actualitate Social Din culisele unei afaceri românești de succes. Radu Timiș: Noi am țintit mereu sus

Din culisele unei afaceri românești de succes. Radu Timiș: Noi am țintit mereu sus

Din culisele unei afaceri românești de succes. Radu Timiș: Noi am țintit mereu sus
21 Iul 2017   •   22:34

Cristina și Radu Timiș au vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre succesul mezelurilor Cris-Tim. Cei doi vorbesc despre calitate și încredere în construirea unui brand românesc. Acestea sunt ingredientele succesului de 25 de ani.

„Viața a demonstrat că de la o etapă la o etapă te formezi, în funcție de visele pe care le ai. Când nu aveam nimic, noi am spus că noi vom fi numărul unu. A venit salamul Săsesc și din momentul ăla „am pelcat ca racheta”, a spus Radu Timiș.

Pe plan familial, familia Timiș se simte împlinită, deși au avut și ei parte de greutăți. „Sunt mamă de patru băieți. După al patrulea băiat, a fost un punct critic, nu știam cum să îmi mai conduc viața. Nu există om pe lumea asta să nu aibă greutăți”, a spus Cristina Timiș.

„Devii din ce în ce mai conștient că ceea ce mănâncă omul, acel lucru se întâmplă cu el. El se transmite în funcție de cum gândește, cum se alimentează și lucrurile astea ne-au determinat să încercăm ca și copii noștri să mănânce cât mai sănătos. Am abordat complet diferit business-ul nostru și am spus că tot ce înseamnă zona alimentară vor fi produse sănătoase, produse sigure, produse proaspete”, a mai spus Radu Timiș.

„Noi în fața consumatorului nostru trebuie să schimbăm această paradigmă din produse nesănătoase, în produse sănătoase pentru că noi am fost cea mai atacată industrie. Lumea începe să înțeleagă ce înseamnă produs cu aditivi”, a mai spus Radu Timiș.

„Noi întotdeauna am investit mai mult decât am câstigat. Noi am folosit banii să creem lucruri”, a spus Radu Timiș.

 

 

×
Subiecte în articol: succes afacere Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close