Antena 3 CNN Actualitate Social Elena Udrea, prima declarație din închisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Elena Udrea, prima declarație din închisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Elena Udrea, prima declarație din închisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului
07 Oct 2018   •   09:29

Separată de bebelușul nou-născut, după ce a fost arestată, Elena Udrea a transmis primul mesaj prin intermediul apărătorului ei. 

Avocatul Veronel Rădulescu și fostul ministru al Turismului au vorbit la telefon, iar cel dintâi a făcut publice câteva dintre mărturisirile pe care i le-a făcut clienta lui. 


”M-a sunat şi acum câteva minute, dar până am ajuns la telefon a închis. Am vorbit vineri seară, discuţia m-a surprins placut, era optimistă, puternică, încrezatoare că lucrurile se rezolvă. E importantă starea fizică şi psihică. Udrea a născut acum două săptămâni şi banuiesc că femeile care ne ascultă ştiu ce înseamnă un moment ca ăsta. Dacă la aceste transformari, traume, mai adăugam şi ca a fost încarcerată şi luată de pe stradă, trebuia să fie cazută. E o femeie puternică şi reuşeşte să treacă peste momenetle astea grele”, a declarat Veronel Rădulescu la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Udrea declaraţie inchisoare Costa Rica avocat
Parteneri
Leguma cu care românii au dat lovitura în această perioadă E 30 lei kg!
x close