Antena 3 CNN Actualitate Social Eroii Zilei: Orchestra Simfonică București a cântat într-un cinema mai multe melodii celebre din filme

Eroii Zilei: Orchestra Simfonică București a cântat într-un cinema mai multe melodii celebre din filme

Eroii Zilei: Orchestra Simfonică București a cântat într-un cinema mai multe melodii celebre din filme
29 Mar 2018   •   14:04

Prima orchestră privată a României, care a impresionat lumea continuă linia succeselor. Miercuri, Orchestra Simfonică București a cântat într-un loc mai puţin convenţional, o sală de cinema, mai multe melodii din filme celebre.

Aceasta nu este prima "inspravă" de acest fel. Membrii orchestrei au cântat în tot felul de medii "vitrege", precum: în aer, pe apă, sub apă,  în aeroport, în atenee, şi în mall-uri. Totul, pe banii lor.

Au făcut chiar şi credite pentru  a avea fonduri să cutreiere lumea în lung şi-n lat, iar pe oriunde au fost s-au bucurat de un succes răsunator.  Datorită lor, muzica lui George Enescu a răsunat pe cele mai mari scene ale Americii Latine, iar imnul României s-a înălțat peste Munții Anzi.

Orchestra Simfonică Bucureşti a fost fondată în 2007 şi la ideea a trei muzicieni ambițioși care au adunat în jururl lor cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. 

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei muzica filme
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close