Antena 3 CNN Actualitate Social Florentina, fetiţa hrănită cu pufuleţi şi ceai, şi-a aflat povestea de viaţă: "A început să plângă când s-a văzut în poze"

Florentina, fetiţa hrănită cu pufuleţi şi ceai, şi-a aflat povestea de viaţă: "A început să plângă când s-a văzut în poze"

Florentina, fetiţa hrănită cu pufuleţi şi cu ceai, a fost adoptată de medicul care a îngrijit-o şi este acum un copil sănătos şi fericit.

Florentina, fetiţa hrănită cu pufuleţi şi ceai, şi-a aflat povestea de viaţă: "A început să plângă când s-a văzut în poze"
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Ian 2023   •   12:24

La vârsta de 5 ani, Florentina avea greutatea unui bebeluş, fiind hrănită de cea care i-a dat viaţă doar cu pufuleţi şi cu ceai.

Copila a ajuns, în 2014, la spital în comă, atunci când mama sa a constatat că nu mai dă semene de viaţă.

Medicii din Iaşi au reuşit să o salveze, iar unul dintre aceştia a decis să o adopte.

Florentina este acum o fetiţă sănătoasă, care se bucură de iubirea părinţilor adoptivi.

„Flori este acum o mică domnișoară. Pentru toate clipele grele prin care a trecut, soarta a răsplătit-o cu o familie de la care primește doar iubire.

Micuța care obișnuia să-mi spună tată este acum un copil frumos, vesel, inteligent și energic”, a declarat, pentru Vremea Nouă, medicul care a adoptat-o.

Mai mult, când părinţii adoptivi au decis să-i povestească prin ce a trecut, Florentina a privit fotografiile din primii ani de viaţă şi a plâns.

 „A început să plângă când s-a văzut în poze, dar s-a liniștit apoi. A început să plângă destul de tare, dar am luat-o în brațe și am ieșit cu ea în oraș”, a mai adăugat tatăl adoptiv.

×
Subiecte în articol: Florentina subnutritie adoptie
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close