Antena 3 CNN Actualitate Social Medicul Monica Pop, mărturii crunte despre cancerul care i-a recidivat: Din păcate, după aproape trei ani a revenit

Medicul Monica Pop, mărturii crunte despre cancerul care i-a recidivat: Din păcate, după aproape trei ani a revenit

Medicul Monica Pop, mărturii crunte despre cancerul care i-a recidivat: Din păcate, după aproape trei ani a revenit
de M.Z.    |    22 Mai 2017   •   12:26

Medicul oftalmolog Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a povestit, la Antena Stars, drama prin care a trecut după ce a descoperit că are cancer, dar și momentul în care afecțiunea, după operație, i-a recidivat.

”Mi se părea foare nedrept, mi se pare și acum, pentru că toată viața mea am făcut numai bine. Și am ajutat pe toată lumea pe care am putut ajuta. Nu am crezut că am meitat așa ceva”, a spus medicul Monica Pop.

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală a povestit cum a depistat boala și cât de puternică a fost după operație.

”Nu au fost semne evidente. Aveam la două-trei luni nişte dureri. Nu m-am dus la ecografie, deşi am fost sfătuită să fac asta. La mine am greşit diagnosticul, la alţii nu îl greşesc! Am făcut o peritonită într-o dimineață, dar nici atunci nu s-a descoperit. Am plecat acasă liniștitiă. După o lună de la operaţie, s-a văzut o stenoză. Atunci am ştiut că ce era acolo, era malign, erau 10 centrimetri de stenoză. Postoperator nu am avut nimic, deşi boala era acolo. m-am operat în timp util și, din păcate, după aproape trei ani am făcut o recidivă, ceea ce este extrem de grav. M-am dus la spital imediat. Am făcut un PET-CT (investigaţie prin care este scanat tot corpul - n.r.) şi acolo s-a văzut”, a povestit medicul Monica Pop, sâmbătă, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: cancer de colon cancer Monica Pop
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close