Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul lui Marian Godină, după ce doi elevi ai Şcolii de Poliţie Câmpina au fost prinși cu droguri

Mesajul lui Marian Godină, după ce doi elevi ai Şcolii de Poliţie Câmpina au fost prinși cu droguri

Mesajul lui Marian Godină, după ce doi elevi ai Şcolii de Poliţie Câmpina au fost prinși cu droguri
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
02 Oct 2019   •   09:40

Marian Godină a reacționat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, la cel mai recent scandal care are în prim plan doi elevi ai Școlii de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, școală frecventată și de polițistul brașovean.

„Doi elevi ai școlii de poliție au fost prinși cu droguri. Pe vremea când eram eu elev, eram atât de săraci încât singurele substanțe pe care le puteam trage pe nas erau mucii”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Doi elevi ai Şcolii de Poliţie "Vasile Lascăr" au fost exmatriculaţi, după ce au fost prinşi că se drogau cu cannabis, informează, marţi, IPJ Prahova.

Conform sursei citate, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a fost sesizată de către conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, cu privire la existenţa unor date referitoare la posibile comportamente deviante ale unor elevi determinate de consumul de substanţe cu efecte psiho-active.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close