Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este păzită de gardieni să nu se sinucidă. Cine se mai află alături de ea în celulă

Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este păzită de gardieni să nu se sinucidă. Cine se mai află alături de ea în celulă

Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este păzită de gardieni să nu se sinucidă. Cine se mai află alături de ea în celulă
14 Dec 2017   •   23:20

Criminala de la metrou a fost închisă, în primele ore, în arestul de la Direcţia Cercetări Penale, într-o cameră cu alte cinci femei. Printre acestea se aflau o hoaţă din buzunare şi o persoană acuzată de infracţiuni economice. 

Magdalena Şerban n-a vorbit cu niciuna dintre ele, a rămas retrasă câteva ore. La audieri, a fost extrem de vagă în declaraţii. N-a putut explica la ce adresă locuia şi nici din ce bani îşi cumpăra haine, mâncare şi altele.

Gardienii s-au speriat, la un moment dat, că ea va încerca să se sinucidă, motiv pentru care au fost într-o permanentă alertă, informează cancan.ro. 

Persoanele care se aflau în arest cu ea au protestat, nu le-a convenit să stea alături de criminală. Poliţiştii au ţinut cont de acest aspect, astfel că Magdalena Şerban a fost transferată din arestul central al Poliţiei Capitalei. Ea a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Săptămâna viitoare, Magdalena Şerban va fi dusă la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru expertiza psihiatrică. Acolo va fi supusă interogatoriului unui psihiatru şi se va constata dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis oibila faptă, în urma căreia o tânără de 25 de ani a pierit. 

×
Subiecte în articol: criminala detalii arest persoane
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close