Antena 3 CNN Actualitate Social Noul șef al Poliției și-a preluat funcția. Carmen Dan: Vom face analiza activității Poliției

Noul șef al Poliției și-a preluat funcția. Carmen Dan: Vom face analiza activității Poliției

Noul șef al Poliției și-a preluat funcția. Carmen Dan: Vom face analiza activității Poliției
19 Ian 2018   •   12:27

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a participat, vineri, la instalarea în funcţie a noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, precum şi a adjunctului acestuia, Florin Dragnea.

„Am discutat cu toată conducerea Poliției Române și am prezentat oficial noul inspector general al Poliției Române, în persoana chestorului principal Cătălin Ioniță și domnul inspector general adjunct, cel cu care va face echipă, comisarul șef Florin Dragnea. Această misiune privește reforma profundă. Ceea ce s-a întâmplat este o situație dificilă. Motiv pentru care ne-am asumat ca într-o primă instanță să avem o analiză profundă a realității din sistem, o analiză reală, consistentă. Și, în termen de cel mult o lună de la acea analiză, să avem un plan de măsuri cu termene asumate, bine luate în calcul pentru a începe să facem ceea ce ne-am propus, și anume reformarea sistemului”, a declarat Carmen Dan.

Întrebată despre motivele pentru care a cerut retragerea lui Bogdan Despescu, ea a menţionat proasta comunicare şi gestionare a problemei în cazul poliţistului acuzat de pedofilie, adăugând că acesta a fost pus la dispoziţie, urmând a fi identificat un post.

×
Subiecte în articol: ministrul de Interne carmen dan sef Politie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close