Antena 3 CNN Actualitate Social Psihoterapeut, despre criminala de la metrou: „Postările Magdalenei Șerban justifică actele pe care le plănuia deja“

Psihoterapeut, despre criminala de la metrou: „Postările Magdalenei Șerban justifică actele pe care le plănuia deja“

Psihoterapeut, despre criminala de la metrou: „Postările Magdalenei Șerban justifică actele pe care le plănuia deja“
15 Dec 2017   •   09:34

Psihoterapeutul Dorina Stamate a analizat postările de pe Facebook ale Magdalenei Șerban, femeia care a comis oribila crimă de la metrou.

„Postările sale justifică actele pe care ea le plănuia deja. Există două variante, din punctul meu de vedere: 1. Ea să fi fost bolnavă din punct de vedere psihic, dar nediagnosticată până acum. 2. A doua posibilitate este ca aceste lucruri pe care ea le menționează pe Facebook să fie într-adevăr reale, adică chiar să se fi întâmplat un abuz fizic de către frate”, spune psihoterapeutul.

„Este clar că ea avea un dezechilibru. Mai sunt oameni care au fost abuzați, dar care nu se apucă să comită crime.
 
Se pot face niște scurtcircuitări neuronale, astfel încât dorința de răzbunare să fie singura care poate satisface neputința trăită de acea persoană în momentul în care a fost supusă unui abuz. Poate fi vorba de un abuz fizic, sexual sau emoțional”, a mai spus Dorina Stamate, potrivit eva.ro.

Magdalena Șerban a fost arestată preventiv, după ce a ucis o tânără pe care a împins-o în fața metroului, în stația Dristor 1.

×
Subiecte în articol: criminala metrou magdalena serban Facebook
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close