Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția unui italian după ce a văzut mașinile scumpe din București: "Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania"

Reacția unui italian după ce a văzut mașinile scumpe din București: "Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania"

Un italian a rămas uimit după ce a văzut câte mașini scumpe sunt în București. Totul a ajuns viral pe internet.

Reacția unui italian după ce a văzut mașinile scumpe din București: "Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania"
Sursa foto: TikTok| paolettoking
de Ioana Mircea    |    18 Apr 2024   •   22:40

Un italian, cunoscut în mediul online sub numele de Paoletto, a fost controversat de numărul impresionant de mașini de lux din București, în timpul unei vizite recente în România.

Paoletto a surprins mai multe mașini așteptând la un semafor din Capitală și și-a exprimat uimirea față de prezența dominantă a mașinilor de lux, în special a modelelor BMW și a mașinilor electrice.

"În România, în București, este ceva incredibil când vine vorba de mașini. Priviți cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt", a povestit italianul.

El a continuat să enumere mașinile scumpe din coloană. "Un Volkswagen IQ (cu un preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. Este absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde sunt produse. Uite, încă o mașină electrică", a relatat Paoletto. Clipul său a înregistrat peste 100.000 de vizualizări.

@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale - Paoletto???

×
Subiecte în articol: italian masini lux București
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close